ImpresarioGerd Kalz


Baumschulhandel & Landschaftsgestaltung


Görlsdorfer Dorfstrasse 27
15926 Luckau / OT Görlsdorf

Duitsland

Tel:  +49 3544 / 55 765 87
Fax: +49 3544 / 55 765 89

email: kontakt@gerdkalz.com
Internet: http://www.gerdkalz.com


Bedrijfsleider: Gerd Kalz

Btw Nr: DE138873747Disclaimer

De inhoudt van deze site is onder voorbehoudt
We proberen de inhoudt van onze site zo actueel mogelijk te houden. Ondanks onze zorgvuldige bewerking is het onmogelijk om ons bedrijf aansprakelijk te stellen voor type en spelfouten.

Als vertegenwoordigers van deze diensten, zie paragraaf  7 Abs.1 TMG, is de inhoudt van wettelijk bepaald.

Na paragraaf 8 tot 10 zijn wij als vertegenwoordigers van deze site niet verplicht wettelijk bepaalde veranderingen meteen te veranderen. Wanneer bij ons bekend wordt dat de inhoudt van deze paragraven veranderen of komen te vervallen, dan wordt er onmiddellijk actie ondernomen en zullen de paragrafen worden aangepast. Pas op het tijdstip dat wij in kennis zijn gesteld  van de wetsveranderingen, zullen wij actie ondernemen.

De inhoudt van de links op deze site zijn onder voorbehoudt

Wij hebben als aanbieders van de Links op onze site, deze aangeboden worden door externe websites of derden  geen invloed op de inhoudt van hun teksten. Voor de inhoudt van de externe sites (links) is altijd degene verantwoordelijk die de site aanbiedt. Wij kunnen u niet garanderen dat de informatie op de externe websites (links) juist is.

De externe websites worden bij het aanmelden onmiddellijk gecontroleerd op het overtreden van de paragraven. Wanneer bij ons bekend wordt dat de geschreven paragraven worden overtreden zullen per direct deze externe websites (links) worden verwijderd.

Patentrecht
Ik als eigenaar van deze site bevestig dat de inhoudt van deze site conform is aan het Duits patentrecht. Bij vermenigvuldiging, bewerking of verspreiding of elke andere vorm van gebruik van deze patent behoudende site is het noodzakelijk een schriftelijke toestemming te ontvangen van de auteur respectievelijk eigenaar van de site.

Gegevensbescherming
Wij willen u erop wijzen dat wanneer wij via internet gegevens versturen (bijv. Bij communicatie via E-mail) het kan zijn dat deze niet geheel correct worden ontvangen. Uw gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt. Met betrekking tot het in stand houden van uw eigen privacy is het alleen mogelijk uw gegevens aan derden te verstrekken, wanneer u daar zelf mee instemt. In het bijzonder zullen  alle persoonsgebonden gegevens via het internet niet door derden worden gebruikt. Tenzij  deze zoals hierboven genoemden  hiervoor toestemming hebben ontvangen. Het is onmogelijk aanspraak te maken op schade die door deze genomen beveiligingsmaatregelen op ons te verhalen.

Het door derden gebruik maken van alle openlijke contactgegevens voor het versturen van niet aangevraagde reclame is verboden. Wanneer er toch ongevraagd informatie, zoals SPAM_MAIL wordt verstuurd houdt de eigenaar zich voor om gerechtelijke stappen te ondernemen.

Bron (Duits): S&K Rechtsanwälte, www.streifler.de

 

     

  Contact

  Routebeschrijving

  Vacatures

  Partner

  Impresario

  Historie